Солскяер: Играем с Ливърпул в перфектния момент, Манчестър Юнайтед е жаден за успехи


Солскяер: Играем с Ливърпул в перфектния момент, Манчестър Юнайтед е жаден за успехи
Снимка: Getty Images/Guliver

1370 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер вече мисли за следващия мач на неговия отбор, който е срещу действащия шампион на Англия Ливърпул. Сблъсъкът между "дяволите" и мърсисайдци е считан за най-голямото дерби във Висшата лига, а предстоящият мач е с още по-голям заряд заради директния спор между двата отбора за първото място.

Късно снощи Юнайтед надигра Бърнли с минималното 0:1 и излезе на върха в подреждането, изпреварвайки Ливърпул с три точки. За пръв път от 2013 година насам "дяволите" оглавяват класирането на такъв етап от сезона (след 17 изиграни мача). Солскяер смята, че сега е перфектният момент за неговия отбор да се изправи срещу Ливърпул, тъй като се намират в добра форма.

"Позицията ни е перфектна. Разбира се, в следващия мач срещаме шампионите, а те играят много силно в последните три години и половина. Няма да бъде лесно, но ние ще бъдем готови. Може би няма по-добър момент да срещнем Ливърпул", заяви Солскяер.

"В добра форма сме и искаме да продължаваме да побеждаваме, а това е много важно. Момчетата са жадни за успехи и това е нов тест за тях. Тест за характера и качествата им", добави още наставникът на Юнайтед, който само преди няколко седмици влезе в словесна конфронтация с Клоп от дистанция (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички