Заради коронавируса: Игало пропуска лагера на Юнайтед в Испания


Заради коронавируса: Игало пропуска лагера на Юнайтед в Испания
Снимка: Getty Images/Guliver

2186 0

Новият нападател на Манчестър Юнайтед Одион Игало няма да пътува с тима за тренировъчния лагер в Марбея, Испания, за който тимът тръгва днес, заради притеснения около мерките за ограничаване на епидемията от коронавирус.

Игало бе привлечен от манчестърския гранд в края на януарския трансферен прозорец от китайския клуб Шанхай Шенхуа и в началото на февруари пристигна в Манчестър. Днес мениджърът Оле Гунар Солскяер и неговите момчета заминават за няколкодневен лагер в Марбея, но Игало няма да пътува с тях.

Причината е, че от клуба се притесняват, че Великобритания може да затегне мерките за сигурност, свързани с разпространението на коронавируса в следващите дни и нигерийският национал да не получи право да се завърне в страната след края на лагера, тъй като все още не са изтекли 14 дни от пребиваването му в Китай.

"Разбира се, че той би искал да дойде с другите играчи и да ги опознае, но не искаме да поемаме този риск", коментира Солскяер пред официалния сайт на Манчестър Юнайтед. В следващите дни Игало ще води индивидуална подготовка на клубната база в Карингтън. А след колко време се очаква той да дебютира за "червените дяволи", според негов бивш треньор вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички