Собственикът на Евертън: Няма да продавам клуба, търся инвеститори за стадиона


Собственикът на Евертън: Няма да продавам клуба, търся инвеститори за стадиона
Снимка: Getty Images

474 0

Собственикът на Евертън Фарад Мошири опроверга появилите се информации, че ще смята да продаде клуба. Той заяви, че е близо до това да осигури пари, за да помогне за изграждането на новия стадион.

 "Клубът не се продава, а аз говоря с топ инвеститори за стадиона. "Мога да го направя сам и причината да искам да го направя и да доведа топ спортни инвеститори в Евертън. Близо сме до сделка. И не става въпрос да продаваме", казва Мошири пред борда във видео обръщение, което се появи на клубния сайт.

Мошири съобщи пред борда, че търси финансиране за изграждането на новия стадион в Брамли-Муур Док във видео обръщение, което се появи на клубния сайт.

"Стадионът е най-важната операция в момента, като време и бюджет. След като се измъкнем от лошите резултати напоследък, феновете могат да започнат да мечтаят с мен. Стадионът никога не е бил лукс за Евертън, това е необходимост", каза още Мошири. Евертън играе всеки сезон от 1954-55 в елита на Англия, но през тази кампания е спечелил само 3 от 20 срещи и е на предпоследно място в класирането.И именно заради това представяне Мошири и членовете на борда на директорите бяха яростно критикувани от феновете на Евертън.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Висша лига

"Възроденият Джака" и още 3 фактора за възхода на Арсенал във Висшата лига този сезон

Арсенал започна сезона във Висшата лига силно и досега е лидер в класирането, изпреварвайки с 5 точки актуалния...

Реклама
Най-четени новини

виж всички