СНИМКА: Роди се брилянтна карикатура след коментара на Берба за Погба и Моуриньо


СНИМКА: Роди се брилянтна карикатура след коментара на Берба за Погба и Моуриньо
Снимка: БГНЕС

3944 0

Коментарната рубрика на Димитър Бербатов за "Betfair" набира все по-голяма популярност, особено след силните думи на легендарния български нападател по адрес на Жозе Моуриньо и Пол Погба. Преди два дни бившият ас на Манчестър Юнайтед направи анализ на случващото се на "Олд Трафорд" и завърши по категоричен начин: "Двамата трябва да спрат да показват кой има по-голяма п*шка"'.

Социалните мрежи буквално заваляха от цитати на тази фраза от Бербатов, а сега тя беше овековечена и от карикатура, създадена по думите на българския нападател. Тя е дело на Омар Момани, който редовно публикува сатирични картини за специализираното футболно издание "Goal.com".

"Погба и Моуриньо трябва да спрат с техния "кой е с по-голяма п*шка" спор, според бившия нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов", написа той към карикатурата си, която публикува в социалната мрежа Twitter.

Самият Бербатов също е имал разногласия на "Олд Трафорд" със Сър Алекс Фъргюсън, но в нито един момент техните проблеми не са влияели на представянето на отбора, както и на взимоотношенията в отбора. Сега се случва точно обратното, като напрежението в Манчестър Юнайтед е колосално - повече подробности четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички