Бивш играч на Рeал: Моуриньо ми обеща, че ще ме направи най-известният циганин в света


Бивш играч на Рeал: Моуриньо ми обеща, че ще ме направи най-известният циганин в света
Снимка: Guliver/GettyImages

2748 0

Бившият играч на Реал Мадрид Хосе Родригес сподели интересни подробности за периода под ръководството на Жозе Моуриньо. Футболистът е само на 23 години, но вече е играл за 6 отбора в 5 различни държави, като в момента е в холандския Фортуна Ситард. 

През 2012 година играчът задмина изпревари легендата Раул като най-младия футболист, играл за Реал в Шампионска лига"Когато нещо такова се случи на тази възраст, не му се наслаждаваш, защото дори не знаеш кой си. Моу ми каза: "Ще те направя най-известният циганин в света" и ти не можеш да спреш да се смееш. Не мога да обясня с думи как се чувстваш, когато най-добрият треньор в света започна да ми говори и да ми дава съвети", спомни си той, цитиран от AS. 

Хосе говори и за един от най-тежките периоди в своята кариера. "Кариерата ми вървеше добре докато не отидох в Майнц. Сега виждам, че това бе грешка, беше нещастно време за мен, защото не играеш, започваш да вярваш, че животът ти е бъркотия. През лятото проведох двумесечна подготовка, после ме пратиха при резервите. Платиха голяма сума за мен и знам, че мислеха, че съм добър футболист, че очакваха да се справя добре, но след този нещастен фаул не ме гледаха в същата светлина", допълни Родригес, който бе глобен с 10 хиляди европа и получи наказание от 5 мача, "което се оказа по-дълго, защото после не играх за тях".

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички