СНИМКА: Ерик тен Хаг вечеря със сър Алекс Фъргюсън - какво разискваха?


СНИМКА: Ерик тен Хаг вечеря със сър Алекс Фъргюсън - какво разискваха?
Снимка: Getty Images

2052 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг се е срещнал с легендарния треньор на клуба сър Алекс Фъргюсън. Двамата са вечеряли в ресторант "Cibo" в Уимслоу във вторник.

Според слуховете нидерландецът и шотландецът се уважават много и сър Алекс вижда у Тен Хаг истинския си приемник. Легендата е щастлив от преобразяването, което Тен Хаг постигна начело на тима. "Червените дяволи" са в серия от 6 победи и 2 равенства от загубата срещу Арсенал с 2:3 насам.

След като снимка от вечерята се появи в социалните мрежи, треньорът на английския гранд сподели повече за нея. "Винаги ми е приятно да говоря с тези, които имат много знания, опит. Той иска да го сподели. Той чувства, че Ман Юнайтед е неговият клуб, толкова е отдаден, че иска да се справяме добре. Беше страхотна вечер, очаквам с нетърпение следващата", бяха думите му.

Трябва да се отбележи, че Фъргюсън е бил на стадион "Камп ноу" по време на първия мач на Юнайтед срещу Барселона в елиминациите на Лига Европа. Сър Алекс е последният треньор, постигнал победа над каталунците. Това се случи на "Олд Трафорд" в полуфиналите на Шампионска лига през 2008 година. Тогава "дяволите" надвиха с 1:0. А ето кои 4 промени са променили Юнайтед според Давид Де Хеа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички