Най-конфузният момент в кариерата на сър Алекс Фъргюсън


Най-конфузният момент в кариерата на сър Алекс Фъргюсън
Снимка: Getty Images

4695 0

Много любопитна история, свързана с легендарния мениджър на Манчестър Юнайтед - сър Алекс Фъргюсън, разказа бившият спортен директор на Рубин и ЦСКА (Москва) - Олег Яровински, пред sport24.ru.

"Историята е свързана с един от най-конфузните моменти в кариерата на големия треньор. Сър Алекс се издънил жестоко, опитвайки да разведри с шеги обстановката по време на вечеря с представители на ПСВ Айндховен.

"Много футболни треньори имат силно чувство за хумор. В това отношение чуждестранните специалисти практически не се различават от нашите. Лично се познавам с Алекс Фъргюсън, два пъти вечеряхме заедно, когато ЦСКА игра срещу Манчестър Юнайтед в Шампионска лига. И през цялата вечер Фъргюсън подхвърляше различни истории и се подиграваше на другите", разказва Яровински.

"Той разказа как веднъж се озовал на една вечеря с представители на ПСВ. Каза: "Не знаех откъде да започна разговор. Нидерландците седнаха и започнаха да обсъждат природата и времето. Стана ми скучно!". И си спомнил, че отдавна искал да купи вратар от ПСВ в Манчестър Юнайтед. И започнал:

"Той беше нормален вратар, за съжаление, не помня фамилията му. Но каква жена имаше! Просто огън! Веднага забелязах огромните ѝ гърди!". Сър Алекс мислел, че тази забавна история ще разведри обстановката. Но гледа, че момчетата от борда на директорите на ПСВ мълчат, не се смеят. И тогава един от тях казал: "Сър Алекс, този вратар бях аз", завършва руснакът. А ето каква интересна история със сър Алекс разказа наскоро Луиш Нани. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички