Случи се: Ерик тен Хаг каза нещо хубаво за Хари Магуайър


Случи се: Ерик тен Хаг каза нещо хубаво за Хари Магуайър
Снимка: Getty Images

1179 0

Треньорът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че Хари Магуайър се е възползвал от шанса си и е върнал позицията си като титуляр в отбора и призова останалите футболисти да последват примера му.

Конкретно Магуайър се намира в страхотна форма напоследък. Той се възползва от шанса, който получи и вече е в титулярния състав на Манчестър Юнайтед от много време насам, след идването на Тен Хаг начело.

"Хари Магуайър се възползва от шанса си. Имахме и контузени играчи, но той се възползва от шанса си, когато Рафа Варан отсъстваше", сподели Тен Хаг.

"Има вътрешно състезание, което е нормално за големите клубове. Когато шансът ви дойде, вие трябва да го вземете, а другите трябва да се борят, за да се върнат в отбора", добави още нидерландският специалист.

През последните месеци Магуайър попадаше в социалните мрежи с видеа, които осмиват негови грешки. Припомняме, че дори се стигна и до официални съобщения както от футболиста така и неговата майка за негативните коментари по негов адрес. Изглежда обаче английският национал се е справил с тях и отново показва най-доброто от себе си.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Футболистите на Манчестър Юнайтед се оправдават с Тен Хаг за пораженията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички