След скандалите: Солскяер обяви дали Магуайър остава капитан на Юнайтед


След скандалите: Солскяер обяви дали Магуайър остава капитан на Юнайтед
Снимка: Guliver/GettyImages

1553 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е сигурен, че защитникът Хари Магуайър отново ще играе на най-високо ниво, въпреки трудностите, които имаше през лятото.

"За Хари лятото не бе лесно. Почивката не бе много голяма. При него се разви по различен начин от останалите, затова му дадохме допълнително няколко дни за отдих. Сега той се върна и изглежда отлично. Хари се справи достойно със случилото се, а ние безусловно го поддържаме. Той остава наш капитан.

Определям го като забележителен човек, винаги е имал правилните ценности. Надявам се да видим как Хари играе на високо ниво", заяви Солскяр, цитиран от пресслужбата на Манчестър Юнайтед. 27-годишният футболист бе арестуван през август след инцидент в нощен клуб на остров Миконос и прекара две нощи в участъка, преди да се прибере у дома. Той получи 21-месечна условна присъда, след като бе намерен за виновен в оказването на съпротива при арест, опит за подкуп на полицейски служител и други нарушения. По-рано се пък появи информация, че от Юнайтед се интересуват и от възможността да подпишат с Гарет Бейл.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички