Манчестър Юнайтед е направил пробив в преговорите за Джейдън Санчо


Манчестър Юнайтед е направил пробив в преговорите за Джейдън Санчо
Снимка: Gulliver/GettyImages

1905 0

Манчестър Юнайтед е направил сериозен пробив в преговорите за привличането на голямата си трансферна цел - Джейдън Санчо. "Червените дяволи" не се отказват от опитите си да подпишат със Санчо, който се оценява на 120 милиона евро, въпреки че спортният директор на Дортмунд Майкъл Зорк настоява, че 20-годишното крило няма да бъде продадено в този прозорец.

Въпреки позицията на клуба от Бундеслигата обаче, през последните 24 часа е постигнат напредък между представителите на Юнайтед и Санчо по въпросите за комисионните на агентите и личните условия.

"Говорих с човек, близък до потенциална сделка, включваща Джейдън Санчо с Манчестър Юнайтед и през последните 24 часа имаше развитие и потенциално добри новини за феновете на Манчестър Юнайтед, тъй като въпросите за таксите на агентите и личните условия вече не са проблем", каза репортерът на Sky Sports Шет.

Желанието на самия футболист е да премине на "Олд Трафорд" до 5 октомври, когато затваря трансферният прозорец в Европа. Не е ясно все още дали има напредък в преговорите между двата клуба за цената на играча. Германският клуб желае 120 млн .евро за звездата си, докато тази сума е определена като „нереалистична” от Юнайтед. По-рано се появи информация, че от Юнайтед се интересуват и от възможността да подпишат с Гарет Бейл.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички