СНИМКИ: Манчестър Юнайтед показа екип, заради който феновете се хванаха за главите


СНИМКИ: Манчестър Юнайтед показа екип, заради който феновете се хванаха за главите
Снимка: Getty Images/Guliver

9833 0

Малко преди старта на новия сезон в английската Висша лига поредният голям тим представи 3-ия екип, с който ще играе в някои от гостуванията си през новата кампания - Манчестър Юнайтед. Но феновете на "червенитя дяволи", в голямата си част, останаха неприятно изненадани от това, което е предложил производителя на екипировка на английския гранд "Adidas". 

Маркъс Рашфорд и компания ще играят през сезона с екипи, вдъхновени от бяло-черните шарките на животното зебра. Именно нападателят, Бруно Фернандеш и част от другите играчи на Оле Гунар Солскяер бяха използвани, за да разкрият новата екипировка за част от гостуванията през следващия сезон. 

Това се води трети екип на "червените дяволи" и ще бъдат използвани рядко, което е леко утешение за вгорчените фенове, които заливат социалните мрежи с подигравки относно новия екип на любимия им тим. Интересен факт е, че от компанията са разработвани този екип около 2 години. 

Много от феновете по света не одобряват екипите на любимите си отбори през последните години, но всеобщото мнение е, че не Юнайтед, а Ювентус ще играе с най-грозния екип този сезон (вижте го тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички