След само 45 минути игра: Нов в Арсенал се контузи и ще аут за дълго време


След само 45 минути игра: Нов в Арсенал се контузи и ще аут за дълго време
Снимка: Getty Images

1150 0

Едно от новите попълнения на Арсенал Юриен Тимбер ще отсъства дълго време от терените заради тежка контузия в коляното. Това бе потвърдено на официалния сайт на "артилеристите".

Дълго време извън игра

22-годишният играч е диагностициран с увреждане на предната кръстна връзка на дясното коляно. Той ще бъде опериран в следващите дни, възстановяването ще отнеме около шест месеца.

Тимбер се контузи в мача срещу Нотингам Форест (2:1) от първия кръг на Висшата лига. Бранителят се присъедини към Арсенал това лято с трансфер от Аякс срещу 34 млн. паунда плюс още 4 млн. паунда под формата на бонуси.

"Много съм разочарован, че контузията ми е по-сериозна от очакваното. Най-вече след топлото посрещане, което получих, исках да се отблагодаря на феновете с представянето на терена. А това няма да бъде възможно за известен период от време. Благословен съм да съм заобиколен с много страхотни хора. Заедно ща направим всичко възможно, за да се върна по-силен възможно най-скоро", написа защитникът в Instagram. Тимбер опита да играе и второто полувреме, макар да се контузи през първата част, но не издържа дълго на терена.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички