Принудително заменен: Какво се случи с дебюта на "перлата" на Арсенал, дошла от Аякс (ВИДЕО)


Принудително заменен: Какво се случи с дебюта на "перлата" на Арсенал, дошла от Аякс (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3964 0

Арсенал имаше своите проблеми при откриващия кръг на новия сезон в английската Висша лига, но все пак грабна трите точки. "Артилеристите" спечелиха с 2:1 срещу Нотингам Форест, като дебют записа и играч, към когото има сериозни очаквания.

Става въпрос за 22-годишния бранител Юриен Тимбер, който дойде от Аякс срещу 34 милиона паунда. Той стартира като титуляр вляво по отбраната на "топчиите" и остави добри впечатления, въпреки че в края на частта получи и жълт картон.

В ситуацията получи и травма, като се наложи да получи помощ от лекарския щаб. Въпреки удара той излезе и за второто полувреме. Само пет минути след старта му трябваше да бъде заменен, след като се строполи на тревата без контакт с противников футболист.

След срещата Микел Артета призна: "Физиотерапевтът и докторите го прегледаха и изглеждаше, че е готов да излезе и за второто полувреме. Веднага след началото му направи движение и се почувства некомфортно. Ще трябва да видим каква е ситуацията.

Вижте повече за това как Арсенал потрепери, но шедьовър на Букайо Сака му донесе победата на старта във Висшата лига (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички