След провала с Челси: Юлиан Нагелсман вече е фаворит за поста в Тотнъм


След провала с Челси: Юлиан Нагелсман вече е фаворит за поста в Тотнъм
Снимка: Getty Images

2660 0

Един от "най-горещите" футболни специалисти на пазара на труда - Юлиан Нагелсман, продължава да води разговори за ново работно място. След като разговорите му с Челси пропаднаха, сега германецът е попаднала в полезрението на Даниел Леви и Тотнъм.

Според германския журналист Кристиан Фалк, Нагелсман се e прицелил "шпорите", след като е отхвърлил предложението на "сините". Германският треньор е без работа, след като беше уволнен от Байерн Мюнхен през март.

От другата страна, Тотнъм, който наскоро се раздели с Антонио Конте вижда в 35-годишният специалист достоен наследник на бившия си италиански мениджър.

Има информация, че освен Тотнъм към услугите на Нагелсман са се прицелили и от Реал Мадрид, тъй като бъдещето на Карло Анчелоти на "Бернабеу" не е никак сигурно. 

Нагелсман има общо 80 мача зад гърба си като мениджър на Байерн, в които се отчете с 60 победи, 14 равенства и едва 10 загуби във всички турнири. Под негово ръководство баварците вкараха впечатляващите 255 попадения и допуснаха едва 84 във всички състезания

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички