След катастрофалната седмица: Феновете на Ливърпул осъзнаха още един детайл, който ги огорчи допълнително


След катастрофалната седмица: Феновете на Ливърпул осъзнаха още един детайл, който ги огорчи допълнително
Снимка: Getty Images

8518 0

Феновете на Ливърпул не изживяват особено приятни моменти след няколко лоши двубоя в Лига Европа и Висшата лига. Освен това, съдейки по техни коментари, са осъзнали и скрит аспект от надпреварата за титлата, който може да бъде много неприятен за тях.

Юрген Клоп се надява да си тръгне гръм и трясък от "Анфийлд" в края на сезон 23/24. Той обяви това свое решение през януари, а Ливърпул спечели Купата на Карабао през февруари, преследвайки четири трофея.

Въпреки това, тяхната четворна мечта бързо се превръща в кошмар, след като бяха изхвърлени от ФА Къп от Манчестър Юнайтед през март. В Европа те са изправени пред почти невъзможна задача след мрачното поражение с 3:0 от Аталанта в първия 1/4-финал.

Още: Какво ще прави след раздялата с Ливърпул? Клоп посочи какво иска жена му от него

Освен това Ливърпул загуби позиции в надпреварата за Висшата лига след последните мачове срещу Ман Юнайтед и Кристъл Палас. В момента мърсисайдци се намират на две точки изоставане от лидера Манчестър Сити.

Още една лоша новина за феновете на Ливърпул

Ливърпул има сложна задача в Англия и в Европа

И докато сезонът на Ливърпул е изложен на риск от разпад, техните фенове разбраха, че последните няколко месеца от кампанията се снимат за документален сериал.

Още: Интересно: Юрген Клоп спомена за махмурлук и добър футбол срещу Кристъл Палас (ВИДЕО)

"Няма да гледам нито един епизод от този документален филм. Премахнете този документален филм. Този документален филм за Ливърпул отива направо в категорията на панаирите на ужасите", бяха само част от коментарите в социалните мрежи.

Говорейки за предстоящия документален филм през януари, Клоп каза: "Тъй като това е последният ми сезон, реших, че трябва да предоставим рядка възможност на феновете да имат повече поглед отвътре към това, което прави този клуб толкова специален: неговите хора, нашите фенове и всички, които работят толкова упорито зад кулисите, постоянно в преследване на успеха за Ливърпул". А порой от мрачни факти бе обявен след кошмарната седмица на Юрген Клоп и Ливърпул.

Още: Чудото е факт! Ялов Ливърпул се сгромоляса у дома срещу Кристъл Палас! (ВИДЕО)

Изненадващ треньор може да поеме Ливърпул, и той е с опит в Бундеслигата

Ливърпул съсипва целия си сезон с 3 мача? Арсенал показва достоен ли е за шампион във Висшата лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички