Какво ще прави след раздялата с Ливърпул? Клоп посочи какво иска жена му от него


Какво ще прави след раздялата с Ливърпул? Клоп посочи какво иска жена му от него
Снимка: Getty Images

13200 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разказа, че съпругата му Ула вече е репила какво ще прави той, след като напусне мърсисайдци. Германецът си тръгва от "Анфийлд" след края на настоящия сезон.

По-рано Клоп поясни, че ще си вземе почивка от футбола поне за година. През това време той планира да се научи да готви и да танцува, тъй като любимата му жена иска това от него.

Той трябва да се научи да готви и да танцува

Заръките на г-жа Клоп

"Ула ми каза няколко неща - трябва да се науча да готвя и да ходя на уроци по танци. Казах, че тя не иска да ми дава почивка, защото иначе след четири седмици ще искам да се върна на работа", обясни треньорът, цитиран от "Daily Mirror".

"Вероятно трябва да се науча да готвя, за да мога поне да си направя закуска или нещо подобно. Това ще е първият път в живота ми, когато нямам ясна представа какво ще правя и какво точно искам.

По време на пандемията направих бъркани яйца, но после пак забравих как става. Израснах в дълбоката гора с две сестри и единствената причина, поради която знаех къде е кухнята, беше заради миризмата, идваща от нея! В нормалния живот аз съм доста безполезен", завърши 56-годишният специалист. A ето какво обеща Клоп след загубата от Аталанта. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички