Интересно: Юрген Клоп спомена за махмурлук и добър футбол срещу Кристъл Палас (ВИДЕО)


Интересно: Юрген Клоп спомена за махмурлук и добър футбол срещу Кристъл Палас (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3273 0

Парадоксално, но Юрген Клоп не бе видимо разочарован след шокиращата загуба от Кристъл Палас с 0:1. Той заяви, че неговият отбор е изнесъл добър мач и при малко повече късмет е могъл дори да спечели с 4:1.

"При гола изглеждахме ужасно...."

"Беше мач с две лица. През първата част просто не бяхме достатъчно добри, след почивката значително вдигнахме оборотите. Изглеждахме ужасно, когато допуснахме гола - имаше тотално непокрит техен играч на метри от вратата... Какво мога да кажа за пропуснатите положения? Когато не вкарваш подобни неща, просто не можеш да очакваш дори точка. Второто полувреме бе значително по-добро за нас, причинихме им много проблеми. Както загубихме с 0:1, така можеше и да бием с 4:1".

Още: Порой от мрачни факти след кошмарната седмица на Юрген Клоп и Ливърпул!

Юрген Клоп каза, че може би е махмурлукът срещу Аталанта

"Може би беше махмурлукът след Аталанта! Обичайно пресата и контрапресата ни са на много високо ниво, но през първото полувреме, Боже Господи.... Бяхме много зле! Нападателите ни не ги притискаха добре, халфовата ни линия на моменти просто отсъстваше. Не мога да кажа дали е 100 процента от това, но наистина преди няколко дни изиграхме много слаб мач. Ако бяхме си вкарали положенията днес, всеки щеше да каже, че сме играли добре и аз мисля, че наистина го направихме през по-голямата част от мача", заяви Клоп.

Ван Дайк не беше губил 95 мача с Ливърпул на "Анфийлд", но в следващите два загуби всичко

Чудото е факт! Ялов Ливърпул се сгромоляса у дома срещу Кристъл Палас! (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички