След двете поредни разочарования: Юрген Клоп призова футболистите на Ливърпул да си учат уроците


След двете поредни разочарования: Юрген Клоп призова футболистите на Ливърпул да си учат уроците
Снимка: GettyImages

1682 0

Английският гранд Ливърпул спечели само една точка в последните си два мача (1:1 с Лутън и 2:3 срещу Тулуза), а в утрешната неделя (12-и ноември) е домакин на Брентфорд в двубой от 12-ия кръг на Висшата лига, който ще стартира в 16:00 ч. българско време.

На пресконференция преди срещата, старши треньорът на мърсисайдци - Юрген Клоп, призна, че на този етап липсва постоянството, но смята, че като цяло тимът му се движи в правилната посока и просто трябва да си вземе поука от разочарованията:

"Не сме толкова стабилни, колкото би ми се искало, но това е нормално. Нещата се развиват в правилната посока, просто още не сме достигнали максимума си. Генерално погледнато се намираме в позитивна ситуация", обясни наставникът и допълни:

"Усещането след случилото се срещу Тулуза и Лутън е, че това са важни за научаване уроци. Ако трябва да съм честен, иска ми се да се учим по-бързо, защото можем да бъдем много добър отбор и сме го показвали. Това, което стана във Франция не бива да се повтаря. Тогава просто не бяхме достатъчно агресивни. Можем да загубим мач, но след това трябва да си вземем поука".

"Сега е важно да преминем през този период, докато дойде паузата за националните отбори и по възможност да нямаме контузени играчи, защото след това програмата ще е натоварена", каза още Клоп.

*Първият мач за Ливърпул след паузата е възможно най-тежкият - гостуване на Манчестър Сити (25.11.).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Чия беше идеята"? Георги Кабаков започна, фенове на Тулуза "довършиха" Клоп! (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички