След доброто си представяне през последния месец Жиру преподписва с Челси


След доброто си представяне през последния месец Жиру преподписва с Челси
Снимка: Gulliver/GettyImages

1283 0

Оливие Жиру може да удължи престоя си в Челси само три месеца, след като бе считан за сигурен напускащ. 33-годишният французин най-вероятно ще получи предложение за продължаване на договора му с клуба. Жиру е един от четиримата футболисти на Челси, чиито договори изтичат в края на сезона.

Правилата в лондонския клуб сочат, че футболисти над 30-годишна възраст, към които спада Жиру, получават възможност да удължат договорите си с една година. Все още обаче не е ясно дали бившият нападател на Арсенал ще приеме предложението за нов контракт от отбора от Западен Лондон. Трансферните преговори са водени от изпълнителния директор на Челси Марина Грановская. Антонио Конте и Интер бяха по следите на Жиру през зимата и имаха желание да вземат нападателя. Френският реализатор почти беше подписал договор с тима от Милано, но Челси не позволиха на нападателя да напусне, след като не успяха да му намерят заместник.

Впоследствие Оливие Жиру свърши страхотна работа, като замести контузения Тами Ейбрахам. Французинът вкара попадения срещу Тотнъм и Евертън преди мачовете от Висшата лига да бъдат отменени заради пандемията от коронавирус. А ето как Оливие Жиру отговори на Карим Бензема относно сравненията между двамата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички