"Май не му се ходи на "Анфийлд": Фернандеш бе разкритикуван, че ще пропусне мача с Ливърпул


"Май не му се ходи на "Анфийлд": Фернандеш бе разкритикуван, че ще пропусне мача с Ливърпул
Снимка: Getty Images

2255 0

Манчестър Юнайтед не само бе победен с 0:3 от Борнемут, но и загуби своя капитан - Бруно Фернандеш, който натрупа жълти картони, и ще бъде аут за дербито срещу Ливърпул в следващия кръг. Това никак не се хареса на бившия футболист на тима - Майкъл Оуен, който разкритикува португалеца.

Губейки вече с 0:3, Фернандеш получи жълт картон в 84-ата минута за оплакване към съдията Питър Банкс. Това бе неговият пети през сезона, което означава, че той ще пропусне гостуването на "Анфийлд".

"Чудя се колко жълти картона е имал за несъгласие и размахване на ръце. Май не му се ходи на "Анфийлд". Това не е поведение на лидер, той трябва да поеме отговорност и да е със своите съотборници в трудните моменти, а срещу Ливърпул няма да е никак лесно", категоричен бе Оуен, цитиран от "Mirror".

Манчестър Юнайтед е изправен пред трудна задача следващия уикенд, когато се изправя срещу отбор на Ливърпул, който спечели три поредни мача във Висшата лига.

Отсъствието на полузащитника със сигурност ще бъде огромна загуба за Ерик тен Хаг. Досега този сезон Бруно Фернандеш отбеляза пет гола и асистира за пет в 22 мача във всички състезания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички