Преди мача с Лестър: Юрген Клоп възхитен от Мохамед Салах, нарече го чудовище


Преди мача с Лестър: Юрген Клоп възхитен от Мохамед Салах, нарече го чудовище
Снимка: Getty Images

2799 0

Старши треньорът на Ливърпул Юрген Клоп потвърди новината, че звездата Мохамед Салах вече тренира със своите съотборници на клубно ниво, след като взе участие във финала за Купата на африканските нации, който бе загубен след дузпи от Сенегал на Садио Мане.

Немският специалист дори заяви на пресконференция преди домакинството на Лестър на 10 февруари, че египтянинът е 'физическо чудовище' и е изразил готовност да играе срещу "лисиците":

"Мо се върна. Вече говорих с него. Разбира се, той е доста разочарован, но гледа напред към всичко, което ни предстои. Първото нещо, което ми каза, бе "Готов съм". Той е опитен играч, физическо чудовище, ако трябва да бъде честен", заяви Клоп и добави, че това дали ще бъде титуляр срещу тима на Брендън Роджърс зависи от състоянието му в часовете до мача.

Относно триумфа на Садио Мане, треньорът на Ливърпул заяви, че той значи много за него, за страната му и за целия ѝ народ, но разкри, че няма шанс нападателят да играе в четвъртък и клубът е напълно наясно, че футболистът има нужда да се порадва на този славен момент.

"Мисля, че и двамата направиха страхотен турнир. Отговорността, която падна на раменете им, бе огромна. Дори не знам как са се чувствали в тези моменти - да носиш на гърба си цялата страна", добави още Юрген Клоп, а в края на медийната си изява обяви, че Джо Гомес и Алекс Охлейд-Чембърлейн също са се завърнали към нормален тренировъчен процес.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички