Sky Sports: Арсенал се насочи към звездата на Лестър Джеймс Мадисън


Sky Sports: Арсенал се насочи към звездата на Лестър Джеймс Мадисън
Снимка: Getty Images/Guliver

2785 0

Отборът на Арсенал ще се опита да привлече офанзивния халф на Лестър Сити Джеймс Мадисън преди края на трансферния прозорец, съобщава Скай Спортс. "Артилеристите" вече привлякоха една от основните си трансферни цели за лятото - централния защитник на Брайтън Бен Уайт, а сега мениджърът Микел Артета иска подсилване и в предни редици.

Според информацията на Скай Спортс 24-годишният Мадисън е отворен към идеята да премине на "Емиратс", въпреки че "лисиците" завършиха пред лондончани в класирането на Висшата лига в последните два сезона. Остава под въпрос дали Арсенал ще успее да отговори на високата цена, която от Лестър са поставили на един от най-добрите си играчи - 70 милиона паунда, особено след като вече похарчиха 50 милиона за Уайт. Възможно е "артилеристите" да предложат на Лестър свой играч, за да намалят исканата сума.

Лестър привлече Мадисън от Норич Сити през 2018 година срещу 20 милиона паунда, като халфът вече натрупа 118 мача и 27 гола за "лисиците". Друга опция пред Арсенал е Мартин Йодегор от Реал Мадрид, който изкара втората половина на миналия сезон в лондонския клуб под наем. Този път обаче от Реал няма да се съгласят на нов наем, а само на постоянен трансфер, но Йодегор със сигурност ще струва по-малко от Мадисън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички