Отритнат от Артета в Арсенал посещавал психолог заради положението си в клуба


Отритнат от Артета в Арсенал посещавал психолог заради положението си в клуба
Снимка: Gulliver/GettyImages

1830 0

Полузащитникът Лукас Торейра призна, че е имал нужда от психологическа помощ след престоя си в английския Арсенал. След като записа добър дебютен сезон за "топиите", през втория - 2019/20 уругваецът постепенно започна да губи доверието на Микел Артета, който замени Унай Емери като мениджър.

Халфът беше миналото лято под наем в Атлетико, където му се е наложило да посещава психолог. Към момента той още е футболист на английския клуб, но се очаква да бъде продаден това лято.

"Преди година ми се наложи да работя с психолог, защото играх малко през втория си сезон в Арсенал. Трудно ми беше да се примиря с това, защото животът ми зависи от футбола и когато не играя, се чувствам зле, в лошо настроение съм. Затова започнах да посещавам психолог, който ми помогна да се справя с това", заяви 25-годишният уругваец, цитиран от "Daily Mirror".

"Преди няколко години щяха да ми кажат: "Луд ли си да посещаваш психолог?". Но сега е много важно нещо, особено за тези, които преживяват много ситуации далеч от семейството си", допълни Торейра. А ето как Артета коментира молбата му за трансфер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички