Брилянтна намеса обяснява защо Арсенал плати 50 милиона за Бен Уайт (ВИДЕО)


Брилянтна намеса обяснява защо Арсенал плати 50 милиона за Бен Уайт (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2302 0

Новият защитник на Арсенал Бен Уайт показа защо "артилеристите" са платили 50 милиона паунда за него по-рано през седмицата, когато беше официално съобщено, че той пристига от Брайтън за колосалната сума. По време на приятелски двубой срещу Челси Уайт направи забележителна намеса, която не остана незабелязана.

Арсенал и Челси изиграха приятелска среща, спечелена от "сините" с 1:2. Кай Хаверц и Тами Ейбрахам се разписаха за Челси, докато Гранит Джака вкара за "топчиите". Челси можеше да стигне и до трето попадение в мача, но брилянтна намеса на Уайт предотврати сигурен гол.

При една от атаките на "сините" Хаким Зиеш можеше да вкара на празна врата, но Уайт направи решаващ спринт зад гърба му, за да го застигне и да скочи на шпагат току преди топката да се озове в мрежата. С това Уайт предотврати попадение във вратата на Арсенал, а феновете останаха възхитени от себераздаването, което демонстрира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички