Германска легенда: Радвам се за Юнайтед, но Ливърпул не спечели поради една причина


Германска легенда: Радвам се за Юнайтед, но Ливърпул не спечели поради една причина
Снимка: Guliver/GettyImages

2571 0

Бившият германски национал - Бастиан Швайнщайгер, говори след дербито между Манчестър Юнайтед и Ливърпул, спечелено от бившия му тим с 2:1. Той сподели радостта си от успеха на "червеите дяволи", но противно на очакванията отличи представянето на мърсисайдци.

"Подкрепям Манчестър Юнайтед, разбира се, и съм много доволен, че спечели мача. Дали обаче представянето им бе великолепно? Не бих казал. Ливърпул бе по-добрият отбор, който владееше много повече топката. Не успяваха да завършват последните си пасове, иначе щяха да победят”, сподели Швайнщайгер пред BBC Radio.

Бившият полузащитник прекара две години на "Олд Трафорд" и въпреки, че не остави особена следа с представянето си - той продължава да следи изявите на тима.

"Юнайтед обаче показа правилен подход, имаше дух. Тичаха и се бориха за всяка топка. Бих казал също, че феновете спечелиха мача. Юнайтед има много добър мениджър в момента. Смятам, че той е точният човек за тази позиция. Дали обаче това е начинът, по който Юнайтед иска да играе? Не мисля. Снощи играта бе в режим "оцеляване", добави опитният играч.

Ето как се разви срещата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички