Скоулс посочи слабото звено в защитата на Манчестър Юнайтед


Скоулс посочи слабото звено в защитата на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1664 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс определи Виктор Линдельоф като най-слабото звено в защитата на тима. Че "червените дяволи" имат проблеми в тази зона стана ясно за пореден път при равенството 3:3 срещу Евертън във Висшата лига. През сезона дотук отборът на Оле Гунар Солскяер е допуснал 30 попадения, с 1 по-малко от намиращия се в зоната на изпадащите Фулъм.

"Не, с такава отбрана няма да станат шампиони. Всички знаем, че този отбор може да бележи много, но, както каза Бруно Фернандеш, защитата им просто не е достатъчно добра. Трудно е да се посочи с пръст някой, защото в индивидуално отношение те изглеждат нормални играчи. Магуайър е добър защитник, но имам въпроси относно Линдельоф. И винаги съм ги имал", заяви Скоулс, цитиран от talkSPORT.

"Не мисля, че той е достатъчно бърз, за да играе заедно с Магуайър. Не мисля, че е достатъчно агресивен. Уан-Бисака винаги се е защитавал добре. Люк Шоу има наистина добра серия мачове, той се включва блестящо напред, а също така е добър в защита", допълни английската легенда. А ето кой известен защитник ще опитат да привлекат в Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички