Оле Гунар Солскяер след разочарованието: Не говорим за титла, дори не сме претенденти


Оле Гунар Солскяер след разочарованието: Не говорим за титла, дори не сме претенденти
Снимка: Getty Images/Guliver

1796 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер не бе никак доволен след изпуснатата победа за неговия тим срещу Евертън. "Червените дяволи" допуснаха гол буквално в последните секунди и завършиха наравно 3:3 с "карамелите". След срещата норвежецът призна, че не се говори за титла и неговият отбор дори не е сред претендентите.

"Не говорим за печеленето на трофеи. Изминали сме дълъг път с този отбор. Дори не трябва да бъдем считани за претенденти за титлата. Това е за вас - медиите. Трябва да бъдем по-добри като отбор и да видим къде ще завършим. За да продължаваме да се развиваме, трябва да спрем да получаваме лесни голове.

Те имаха три удара в очертанията на вратата и вкараха три гола. Разочароващо е. И когато е в последната минута от добавеното време, тогава е още по-разочароващо. Не бих винял никого за гола, но знаем, че можем да се отбраняваме по-добре" - заяви Солскяер.

А кой бранител на Манчестър Юнайтед научил, че си тръгва от клуба от интернет?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички