Скоулс: Моят трофей в бадминтона е по-ценен от този на Ливърпул от Световното клубно


Скоулс: Моят трофей в бадминтона е по-ценен от този на Ливърпул от Световното клубно
Снимка: Getty Images/Guliver

5615 0

Бившият халф на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс оезцени спечелената от Ливърпул титла от Световното клубно първенство. Според британеца, тя е по-маловажна от завоюваната от него титла по бадминтон в градските състезания.

"Искате да спечелите този турнир, едва когато се озовете в него. Но не мисля, че този трофей някога е бил нещо, което отчаяно сме искали да спечелим. Дори сега, ако някой ви попита какви трофеи сте спечелили през годините, не мисля, че бихме споменали Световното клубно първенство. Наистина смятам така", коментира Скоулс в ефира на "BBC Radio 5 Live".

"С течение на годините тази победа може да придобие по-голямо значение. Изглежда, че Ливърпул ѝ се радва, празнува я и, вероятно, ще я споменава. Защо пък не? Но точно тогава, когато Манчестър Юнайтед участваше там, всичко не беше толкова сериозно. Обаче сега, когато погледнете назад, мисля, че сте доста щастливи. Но предполагам, че това не е турнирът, който искате да спечелите, когато сте играч", допълни легендата.

"Какво има по-голямо значение за мен - да спечеля трофей по бадминтон в градски клуб или победа в Световното клубно първенство? Моят трофей от бадминтон", отсече за финал Скоулс. А кога, според Юрген Клоп, трябва да се провежда този турнир вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички