Скот Мактоминей напусна игра срещу Арсенал заради разстройство?


Скот Мактоминей напусна игра срещу Арсенал заради разстройство?
Снимка: Getty Images/Guliver

1523 0

Отборите на Арсенал и Манчестър Юнайтед не успяха да се победят в дербито на кръга от Висшата лига след нулево реми. Липсата на голове отегчи някои фенове, които насочиха вниманието си към друг момент от срещата. И по-точно присъствието на халфа Скот Мактоминей, който едва се задържа на терена до 37-ата минута.

Още от първата минута играта на Мактоминей изглеждаше видимо разстроена, а той често се привеждаше и спираше за почивка. Така до 37-ата минута, когато Оле Гунар Солскяер взе решение да го замени с Антони Марсиал. И докато причината за напускането му все още не е ясна, феновете на Юнайтед побързаха да "разкрият" истината.

Социалната мрежа Туитър беше залята от различни туитове, които шеговито показваха причината за напускането на Мактоминей. А тя е... разстройство. Според десетки фенове халфът спешно е имал нужда да отиде до тоалетна, а привърженици бяха така добри да изобразят неговата нужда със забавни гифчета. 

Междувременно фенове на Манчестър Юнайтед заплашиха играч на тима и неговите близки с убийство (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички