Моуриньо подгони играч на Тотнъм, който искаше да отиде до тоалетна


Моуриньо подгони играч на Тотнъм, който искаше да отиде до тоалетна
Снимка: Getty Images/Guliver

2820 0

Куриозна случка се разигра по време на двубоя между Тотнъм и Челси за Купата на лигата във вторник вечер. Футболистът на "шпорите" Ерик Дайър реши да напусне терена по време на мач, за да отиде до тоалетна, но бързо-бързо бе върнат в игра от неговия наставник Жозе Моуриньо.

Тотнъм губеше в резултата с един гол, когато 15 минути преди края на срещата Дайър побягна в обратната посока на игрището. Мнозина си помислиха, че Моуриньо просто го е извадил от игра, но се оказа, че футболистът е искал да отиде до тоалетна.

Камерите уловиха момента, в който Моуриньо осъзнава какво прави неговия футболист и веднага тръгна да го търси по коридорите, за да го върне обратно на игрището. В крайна сметка Тотнъм успя да изравни резултата, а след това и да спечели мача след изпълнение на дузпи.

След мача Моуриньо с усмивка на лице заяви, че проблемът е бил в това, че не е ставало дума за ходене до тоалетна по малка нужда. Дайър пък коментира, че е нямало какво да направи - това е "зовът на природата". Дайър бе избран за играч на мача, като след това постави наградата си на тоалетната чиния за забавен фотос.

Вижте тази публикация в Instagram.

The real M.O.M

Публикация, споделена от Eric Dier (@ericdier15) на

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички