Скарал се с Моуриньо ще играе под наем в Нюкасъл


Скарал се с Моуриньо ще играе под наем в Нюкасъл
Снимка: Getty Images/Guliver

3821 0

Левият бек на Тотнъм Дани Роуз, който наскоро влезе в конфронтация с мениджъра на тима Жозе Моуриньо ще играе под наем в тима на Нюкасъл до края на сезона. Защитникът преминава при „свраките“ в опитите си да спаси шансовете си да попадне в състава на Гарет Саутгейт за Евро 2020.

Роуз ще пътува до Нюкасъл днес, за да премине медицински тестове, след като Моуриньо му е казал, че няма намерение да разчита на него до края на сезона. „Джордитата“ ще платят 2 милиона за 29-годишния защитник, като ще имат опцията да го купят за постоянно през лятото. Английският национал ще бъде на разположение на Стив Брус в двубоя срещу Норич в предстоящия уикенд. Идването на Дани Роуз е добре дошло за Нюкасъл, след като стана ясно, че титулярният им ляв бек Джетро Вилемс получи травма, която го извади от игра до края на сезона.

Наскоро Роуз сподели, че иска да изпълни оставащите му 18 месеца от договора му с Тотнъм, като няма намерение да напуска тима до лятото на 2021-ва година. Потенциалната опасност да пропусне Евро 2020 обаче е накарала бранителя да преосмисли нещата. А ето в какъв спор с Жозе Моуриньо се забърка той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички