Гарет Бейл пред сензационно завръщане в Тотнъм?


Гарет Бейл пред сензационно завръщане в Тотнъм?
Снимка: Getty Images/Guliver

2857 0

Тотнъм и Реал Мадрид започват преговори в днешния ден по евентуалното завръщане на Гарет Бейл в тима на „шпорите“. Ако това се случи обаче, уелската звезда ще трябва да се съгласи на значително намаление на заплатата. 30-годишното крило премина на „Сантиаго Бернабеу“ през лятото на 2013-та година, но е първи избор в селекцията на Зинедин Зидан през този сезон.

Гарет Бейл е взел участие в едва 12 срещи в Испанската Ла Лига и в 3 двубоя от Шампионската лига през тази кампания, след като отново е преследван от непрестанни травми. През лятото уелският футболист бе близо до трансфер в Китай, но реши да остане в отбора и впоследствие бе върнат в първия тим, като допринесе с 3 гола и 2 асистенции от началото на сезона. Жозе Моуриньо е твърдо решен да върне Бейл в Северен Лондон и двата клуба са седнали да преговарят, въпреки че има много обстоятелства, които биха попречили на осъществяването на този трансфер. Реал Мадрид ще трябва да позволи на крилото да напусне срещу доста малка трансферна сума, а самият играч ще трябва да се съгласи да получава доста по-малко от 600-те хиляди паунда, които взима на седмица в Реал Мадрид.

Договорът на Гарет Бейл с „Кралския клуб“ е до лятото на 2022-ра година. Агентът на играча Джонатан Барнет не изключи възможността той да играе под наем в друг клуб до края на сезона. А ето кой футболист договори Тотнъм в днешния ден.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички