Скандално: Новата звезда на Челси Михайло Мудрик се подигра със своя съотборник Марк Кукурея


Скандално: Новата звезда на Челси Михайло Мудрик се подигра със своя съотборник Марк Кукурея
Снимка: Getty Images

5981 0

Проблемите на Челси изглежда не спират с лошата форма на отбора през сезона. В отбора може да се заформи сериозен скандал след разочароващото равенство 1:1 с Уест Хям в събота.

Медиите в Англия съобщават, че новата звезда на лондончани - Михайло Мудрик, е скандализирал, харесвайки публикация в Инстаграм, която критикува неговия съотборник Марк Кукурея.

Защитникът на лондончани отнесе солидна доза критики след много лошото си представяне срещу "чуковете". Един от ключовите моменти, загатващи вражда между двамата се случи именно в мача, когато бранителят избра да разиграва топката, вместо да потърси открития в предни позиции свой съотборник.

Украинският национал направи страхотен спринт отляво, освобождавайки се от човека, който го пази, за да си спечели пространство. Въпреки това, Кукурела, който бе с топка в крака, избра да направи късо подаване към Енцо Фернандес, вместо да потърси нападателя, който видимо остана разочарован.

Малко по-късно въпросният момент се превърна в забавен колаж, който обиколи интернет. Интересното е, че самият Мудрик е харесал една от тези подигравателни снимки. Греъм Потър определено ще трябва да обърне внимание на случващото се в съблекалнята на "сините", които към момента спечелиха едва 31 точки в 22 мача във Висшата лига, заемайки 9-ото място в класирането.

Ето какво каза самият Потър след равенството с "чуковете"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички