Потър след хикса с Уест Хем: Челси се движи в правилна дирекция


Потър след хикса с Уест Хем: Челси се движи в правилна дирекция
Снимка: Getty Images

1239 0

Наставникът на Челси – Греъм Потър, смята, че отборът му се движи в правилната дирекция след равенството 1:1 при визитата на Уест Хем в съботния следобед. „Сините“ са на деветото място във временното класиране на Премиър лийг и тимът не успя да вземе три точки, за да се доближи до местата, даващи място в европейските клубни турнири.

В дълги периоди от срещата Челси беше по-добрият отбор и взе аванс след чудесно воле на Жоао Феликс, но след час игра бившият футболист на „сините“ - Емерсон Палмиери, изравни резултата.

„Играхме добре днес и имахме контрол върху мача. Просто ни липсваше късметът за втори гол. Намирам много позитиви в играта ни днес, но сме разочаровани, че не взехме победата. Новите играчи още се аклиматизират към живота във Висшата лига“, каза Потър след равенството.

„Видяхте ни потенциала през първото полувреме. Не мога да контролирам какво говорят хората извън клуба, мога само играчите си. Те са добра група и тренират добре, но има още какво да подобряваме при нас“, продължи Потър.

Челси е в серия от четири мача поред в лигата без поражение и е девети поне до неделя вечерта, когато Астън Вила може да го изравни по точки, ако победи Манчестър Сити. А кой играч парафира нов договор с клуба, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички