Ас на Сити: Живея мечтата си, а някога мама нямаше 1 паунд, за да ми купи сладолед


Ас на Сити: Живея мечтата си, а някога мама нямаше 1 паунд, за да ми купи сладолед
Снимка: Getty Images

2188 0

Защитникът на Манчестър Сити Кайл Уокър сподели какво изпитва след спечелването на златен требъл през сезона. Британецът напомни за трудното детство, което е имал, и заяви, че винаги ще е длъжник на клуба.

"Изпълнявам мечтата си. Майка ми и баща ми бяха на трибуните. Аз съм от Шефийлд и не беше лесно да стигна дотук. Това, че те са тук, че изживявам тези моменти с тях, е нещо специално. Спомням си как майка ми нямаше и един паунд, за да ми купи сладолед. И съм много благодарен, че тя е тук и преживява всичко това с мен", заяви Уокър, цитиран от сайта на "гражданите".

"На върха на щастието съм. Рядко не ми достигат думи, но мечтата ми за успех с този клуб току-що се сбъдна. За всичко, което клубът е направил за всеки един от нас през годините, требълът е невероятно постижение. Вече шест години съм тук и завинаги съм задължен на клуба за всичко, което ми е дал. Вечно съм му задължен", допълни бранителят.

33-годишният Уокър започна кариерата си в Шефийлд Юнайтед, а през 2017 г. акостира в Манчестър Сити. Той има и 75 мача за националния отбор на Англия. А коя звезда на Сити каза, че е изкушен да премине в друг отбор вижте в линка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички