Силен вик и много ярост: Моментът, в който Юрген Клоп взе страха на съблекалнята в Ливърпул


Силен вик и много ярост: Моментът, в който Юрген Клоп взе страха на съблекалнята в Ливърпул
Снимка: GettyImages

12936 0

Бившата звезда на Ливърпул Джеймс Милнър говори за времето си в клуба и особено за мениджъра Юрген Клоп. Бившият английски национал се радваше на успешен период с мърсисайдци, по време на който спечели много ценни трофеи

Яростният Юрген Клоп

Милнър сподели в интервю за подкаста "High Performance", че германският мениджър не е бил най-добрият в изслушването на мнения по време на почивката. Той разказа за момент, в който е бил прекъснат от специалиста и му е бил взет страха както на него, така и на цялата съблекалня.

"Той не е най-добрият човек, с когото да споделяш емоциите си на полувремето! Спомням си, че веднъж той изказваше мнението си и аз му отвърнах с моето и той изкрещя "ще млъкнеш ли по дяволите!" - всички се уплашихме, но Юрген беше брилянтен - страхотен човек", разказа Милнър.

Милнър се наслади на страхотен период на "Анфийлд", преди да се присъедини към Брайтън с едногодишен договор през лятото. 37-годишният футболист изигра 332 мача за "червените".

Ливърпул спечели Висшата лига, Купата на Англия, Купата на Лигата и Къмюнити Шийлд по времето на Милнър в клуба. Също така тимът спечели Шампионска лига, Суперкупата на Европа и Световното клубно първенство.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ливърпул се интересува от следващото голямо име в нидерландския футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички