Официално! Манчестър Юнайтед представи мечтания си нападател


Официално! Манчестър Юнайтед представи мечтания си нападател
Снимка: Getty Images

3925 0

Манчестър Юнайтед се сдоби с дългоочаквания нападател. „Червените дяволи“ официално представиха Расмус Хойлунд. Това се случи преди днешната контролата срещу френския Ланс.

Договорът на 20-годишния датчанин е до лятото на 2028 год. Включена е и опция за удължаването му с още година.

Расмус идва от Аталанта, където изигра само 1 сезон, но изпъкна с 10 гола с екипа на „Богинята. Така той се превърна в третото ново попълнение на Ман Юнайтед след Мейсън Маунт и вратаря Андре Онана.

СБЪДНАТАТА МЕЧТА НА ГОЛАДЖИЯТА

 „Не е тайна, че съм фен на този велик клуб от малък и мечтаех да изляза от „Олд Трафорд“ като играч на Манчестър Юнайтед“, заяви Хойлунд, след като парафира договора си с клуба.

Много съм развълнуван от тази възможност да превърна тази мечта в реалност и съм решен да се отплатя за вярата, която клубът показа в мен. Все още съм в началото на кариерата ми, но знам, че съм готов да направя тази крачка напред и да играя с тази група играчи от световна класа“, продължи датчанинът.

След като говорих с мениджъра, знаех, че тази среда ще бъде перфектна за моето развитие. Радвам се на възможността да работя с един от най-добрите мениджъри в света. Знам, че под негово ръководство и подкрепа съм способен да постигна страхотни неща заедно с новите си съотборници в този специален клуб“, каза още той.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Към изхода: 5 играчи, които все още могат да напуснат Манчестър Юнайтед

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички