Ще си тръгне ли Мохамед Салах от Ливърпул, ако не се класира за Шампионска лига?


Ще си тръгне ли Мохамед Салах от Ливърпул, ако не се класира за Шампионска лига?
Снимка: GettyImages

4322 0

Агентът на Мохамед Салах опроверга съобщенията, че египетският нападател може да напусне Ливърпул, ако "червените" не успеят да се класират за Шампионска лига през следващия сезон.

Агентът на Салах определи твърденията за  като "глупости"

Твърденията на испанската медия "Fichajes.net" бяха широко отразени в Twitter по-рано днес, 27 февруари, и достигнаха до представителя на Салах - Рами Абас Иса. Той използва личния си профил, за да опровергае тези твърдения. 

"Глупости. Това никога не е било обсъждано или мислено. Да не се класира отборът в Шампионска лига - дори не ни е минавало през ума", гласи категоричният отговор на слуховете от страна на Абас.

Колко гола е отбелязал Мохамед Салах за Ливърпул?

Салах вкара 175 гола в 289 мача, откакто се присъедини към Ливърпул през лятото на 2017 г. Освен това изигра ключова роля, тъй като клубът сложи край на 30-годишното си чакане за титла във Висшата лига през 2019-20 г.. Също така спечелиха и Шампионска лига в сезона преди това.

Колко далеч е Ливърпул от местата в Шампионска лига?

И Салах, и "червените" обаче не успяха да достигнат нивото, което се очакваше от тях през този сезон. В момента са на седмо място в класирането на Висшата лига и изостават 9 точки от Тотнъм, който в момента заема последното място в Шампионска лига. Също така са на пет зад петия Нюкасъл Юнайтед. Те обаче имат два мача срещу "шпорите", а формата на Нюкасъл леко се е понижила, което предполага, че отборът на Юрген Клоп все още може да си пробие път към челната четворка. Именно мениджърът на тима използва доста нелепо оправдание, след като отборът не победи Кристъл Палас. А именно колко мача е имал тимът през седмицата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички