Ще продължи ли развитието си в Арсенал? Мартин Йодегор с еднозначен отговор


Ще продължи ли развитието си в Арсенал? Мартин Йодегор с еднозначен отговор
Снимка: Getty Images

1310 0

Капитанът на Арсенал Мартин Йодегор призна, че се надява да играе за "артилеристите" дълго време на фона на слуховете за възможно удължаване на договора в близкото бъдеще.

Арсенал урежда бъдещето си

Ръководството на тима от Северен Лондон отчаяно иска да удължи договора на Йодегор, който изтича през лятото на 2025 година. Според "Daily Mirror", Микел Артета е казал на управата, че иска договорът на своя лидер да бъде удължен. Самият полузащитник пък говори пред норвежкото издание "Nettavisen" по казуса.

"Нямам много да кажа, освен факта, че съм много щастлив в Арсенал и се надявам да мога да бъда там още дълго време. Освен това нямам коментар в момента", посочи Йодегор.

Норвежкият национал поведе "артилеристите" към сребърните медали във Висшата лига през миналия сезон. Той има 110 мача във всички състезания за клуба от Северен Лондон, като е отбелязал 26 гола и е направил 15 асистенции.

Имена като Букайо Сака, Уилям Салиба и Габриел Мартинели подписаха дългосрочни договори с артилеристите през последните няколко месеца. За мнозина е само въпрос на време Йодегор също да се присъедини към звездния списък на "Емирейтс".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как Ливърпул създаде любопитна клауза "Анти-Арсенал"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички