С две думи: Деклан Райс отговори категорично защо избра Арсенал пред останалите


С две думи: Деклан Райс отговори категорично защо избра Арсенал пред останалите
Снимка: Getty Images

968 0

Едно от новите звездни попълнения на Арсенал - Деклан Райс, обясни защо е избрал английския гранд пред всички останали, желаещи подписа му по време на летния трансферен прозорец.

Ключовият фактор

Бъдещето на централния полузащитник бе една от най-дискутираните теми във футбола на Острова. Той бе силно желан от Ливърпул, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Челси. В крайна сметка обаче избра да се насочи към "Емирейтс", а причината е една.

"Треньорът", заяви категорично 24-годишният халф пред "Channel4" на въпрос относно причината да облече фланелката на "артилеристите", вместо тази на някой от другите кандидати.

Райс при Арсенал

Англичанинът се превърна в най-скъпата покупка в историята на "червено-белите", които платиха за правата му 105 милиона пауда, за да го отмъкнат от шампиона в Лигата на конференциите Уест Хям.

До момента през сезона той взе участие във всичките 5 мача на "топчиите", пропускайки едва 9 минути игра. Полузащитникът дори откри головата си сметка в новия си отбор, разписвайки се при успеха над Манчестър Юнайтед с 3:1.

Същевременно Райс разказа и как самият Артета го е засрамил в първия му ден на "Емирейтс".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички