Щастлив Клоп връчи... бири на двама късметлии от Ливърпул след победата (ВИДЕО)


Щастлив Клоп връчи... бири на двама късметлии от Ливърпул след победата (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2157 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе заснет да дава бутилки с бира на фенове на отбора след успеха за мърсисайдци с 3:1 при гостуването на Кристъл Палас. Чрез успеха "червените" съкратиха изоставането си от Манчестър Сити на върха във Висшата лига.

След мача Клоп бе в настроение от успеха, но и не спести критиките си към своите момчета: "Показахме колко налудничаво добри можем да бъдем, но и колко зле можем да сме също. За 35 минути бяха невероятни, изглеждахме остри и готови да играем в малки пространства, след това обаче Палас започна да играе по-добре, а ние не започнахме добре втората част".

След двубоя Клоп явно е позволил на футболистите си да се насладят на заслужена бира по пътя към вкъщи от Лондон. Обичаният от феновете на Ливърпул наставник дори взе две бутилки от автобуса на клуба и ги връчи на двама късметлии - фенове на тима.

Предстои пауза и следващият двубой на Ливърпул е чак на 6 февруари, когато посреща у дома Кардиф в мач от четвъртия кръг на ФА Къп. Разбира се, Мохамед Салах, Садио Мане и Наби Кейта далеч няма да почиват, тъй като участват в Купата на африканските нации. Най-важното за феновете обаче е, че тежките времена за Ливърпул приключиха.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички