Похвално: Хендерсън даде фланелката си на дете, фен му я отне и капитанът на Ливърпул се намеси (ВИДЕО)


Похвално: Хендерсън даде фланелката си на дете, фен му я отне и капитанът на Ливърпул се намеси (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

13944 0

Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън направи постъпка, достойна за уважение. И в социалните мрежи това набира все по-голяма популярност, като привържениците приветстват английския национал за това, което стори.

След двубоя срещу Кристъл Палас, който бе спечелен с 3:1 от мърсисайдци, Хендерсън се приближи към гостуващите фенове на Ливърпул на стадиона и даде своята фланелка на младо момче от тълпата. Някой обаче я отмъкна от него.

Тогава Хендерсън го забеляза и далеч не остана безучастен. 31-годишният полузащитник може да бъде забелязан на кадрите (по-долу в материала) как се приближава към тълпата и прави жестове на "крадеца" да върне фланелката на момчето, като е доста настоятелен.

Стюардите също научават за ситуацията и се опитват да я разрешат. Мениджърът на тима пък Юрген Клоп може да бъде видян на фон отзад как празнува с феновете след тежкото гостуване, което започна по възможно най-добрия начин за мърсисайдци - с ранен гол, дело на Върдил ван Дайк.

Самият Юрген Клоп след двубоя буквално благодари на Алисон, че е спасил задника на Ливърпул.

@lfciive Klopp in the background 💀 #lfc #football #soccer #fyp #viral ♬ original sound - LFCLive

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички