Шоу за Манчестър Юнайтед: Следващият сезон трябва да се целим в Шампионска лига и Висшата лига (ВИДЕО)


Шоу за Манчестър Юнайтед: Следващият сезон трябва да се целим в Шампионска лига и Висшата лига (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3240 0

Английският гранд Манчестър Юнайтед е много близо до това да си гарантира футбол с марка "Шампионска лига" и през следващия сезон. За целта "червените дяволи" се нуждаят от поне една точка в оставащите два шампионатни мача до края - с Челси и Фулъм (ако приемем, че Ливърпул със сигурност ще победи Саутхемптън).

Часове преди срещата със "сините" от Лондон бранителят на Юнайтед Люк Шоу даде любопитно интервю. То получи широк отзвук и разцепи реакциите в социалните мрежи на две - поощрителни и подигравателни.

Защитникът, който може да се изявява и вляво, и в центъра на отбраната, сподели, че през следващия сезон отборът трябва да се бори и за трофея от Шампионска лига, и за титлата във Висшата лига. Както е известно, през тази кампания "дяволите" спечелиха Купата на Лигата и ще играят финал за ФА Къп срещу Манчестър Сити.

"Нашата цел през следващия сезон трябва да бъде да спечелим Висшата лига и Шампионска лига" - бяха точните думи на Шоу в интервю за колегите от Sky Sports. Можете да видите цялото му интервю чрез кадрите по-долу в материала.

Мачът на истината за Манчестър Юнайтед и Ливърпул е със замесена "издънката на сезона".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички