Манчестър Юнайтед определи две топ цели – взима перлата на Тотнъм и ас на Челси


Манчестър Юнайтед определи две топ цели – взима перлата на Тотнъм и ас на Челси
Снимка: Getty Images

7970 0

Манчестър Юнайтед стяга сериозна лятна селекция. На „Олд Трафорд“ планират да се подсилят здраво в офанзивен план. За целта „червените“ дяволи ще пробват да привлекат Хари Кейн от Тотнъм и Мейсън Маунт от Челси.

Юнайтед ще отправи оферта за капитана на „шпорите“ възможно най-скоро, твърди „The ​​Guardian“. Ерик тен Хаг иска нов нападател в отбора, а Кейн е начело в списъка му с цели. Там са още имената на Виктор Осимен от Наполи и Расмус Хьойлунд от Аталанта. Нигерийската перла на „партенопеите“ е оценен на 150 милиона евро, поради което Манчестър Юнайтед не може да си позволи негов трансфер.

В клуба им е пределно ясно, че убеждаването на Даниел Леви да пусне Кейн от Тотнъм няма да е лесно. Той може да се опита да задържи Хари, въпреки че договорът му е до лятото на 2024 г. Има вероятност Тотнъм да не пусне Кейн това лято и да го загуби безплатно следващата година.

Манчестър Юнайтед вярва, че привличането на Кейн ще ги превърне в претендент за титлата. Затова клубът възнамерява да се опита да преговаря с Леви. Клубът ще направи оферта в началото на трансферния прозорец, надявайки се, че тя ще убеди президента на „шпорите“ да пусне нападателя.

Освен това Тен Хаг е фокусиран върху укрепването на халфовата линия. Цел там е офанзивният полузащитник  Мейсън Маунт от Челси.

ВИЖТЕ ОЩЕ: За отмъщение! Шейх Ясим купува друг клуб от Висшата лига при провал за Манчестър Юнайтед?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички