"Шокиращо": Ерлинг Холанд грабна и ценен индивидуален приз в Англия


"Шокиращо": Ерлинг Холанд грабна и ценен индивидуален приз в Англия
Снимка: Getty Images

1169 0

Голямата звезда на Манчестър Сити Ерлинг Холанд очаквано спечели още един приз от Висшата лига. Той грабна наградата за Играч на сезона във Висшата лига.

Очакван приз за Холанд

Нападателят на "гражданите" вече е рекордьор, след като отбеляза 35 пъти в лигата този сезон – най-много в 21-годишната ѝ история. Това бе  напълно очаквано признание за норвежеца. Сити се бори за Шампионска лига и за Фа Къп, след като спечелиха Висшата лига.

Норвежецът, който е номиниран и за приза Млад играч на годината, изпревари съотборника си Кевин Де Бройне, както и Хари Кейн (Тотнъм), Мартин Йодегор (Арсенал), Маркъс Рашфорд (Манчестър Юнайтед), Букайо Сака (Арсенал) и Киърън Трипиър (Нюкасъл).

Холанд направи и кратка равносметка на представянето си: "Дебютен сезон, 36 гола до момента (б.р. - само за първенство), трофей от Висшата лига и още два финала, които ни чакат - никак нелош старт!", заяви Холанд след спечелената титла.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички