Холанд опита да се похвали с любими обувки, но вместо това показа контузия от мача с Брайтън (СНИМКА)


Холанд опита да се похвали с любими обувки, но вместо това показа контузия от мача с Брайтън (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

2982 0

Ерлинг Холанд показа контузиите, които е получил по време на равенството 1:1 на Манчестър Сити с Брайтън в сряда вечер. Норвежкият нападател бе върнат в титулярния състав, след като остана резерва при победата над Челси, но не успя да добави още попадения към невероятната си сметка от 52 голове във всички състезания.

Холанд без да иска показа контузия от мача с Брайтън?

Холанд, който вкара рекордните 36 гола в дебютната си кампания във Висшата лига, имаше два страхотни шанса през първото полувреме. Вместо това се превърна в асистиращ, когато подаде към Фил Фодън, за да открие резултата.

22-годишният играч бе близо до  53-ия си удар от кампанията през второто полувреме, когато вкара с глава след центриране на Коул Палмър. След преразглеждане с ВАР обаче попадението бе отменено.

Бившият играч на Борусия Дортмунд използва Instagram, за да публикува снимка на явно любими негови обувки e в съблекалнята, с надпис „Обичам тези" и две огнени емотикони. Но не всички говореха за маратонките. Феновете забелязаха, че Холандима три големи кървави следи на десния си крак, вероятно в резултат на някои опасни предизвикателства по време на сблъсъка. По време на празненствата за титлата от Висшата лига Холанд бе сред най-емоционалните, като от радост за малко не счупи ръката на човек от щаба на Ман Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички