Холанд едва не счупи ръката на член от щаба на Сити при празненствата за титлата (ВИДЕО)


Холанд едва не счупи ръката на член от щаба на Сити при празненствата за титлата (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4443 0

Ерлинг Холанд беше абсолютна машина в дебютния си сезон с Манчестър Сити. Човек, който показа, че не оставя работата си наполовина свършена. 

И това отношение се простира дори и до ръкостисканията. Това става видно от видео, което придоби голяма популярност в социалните мрежи. На него се вижда как едва не счупва ръката на жена при празненствата за титлата във Висшата лига

Неделният мач срещу Челси се превърна в шествие за отбора на Пеп Гуардиола, като титлата вече бе спечелена благодарение на победата на Нотингам над Арсенал в събота. С последния съдийски сигнал последваха ликуващи сцени на "Етихад", като част от феновете се втурнаха към терена, за да празнуват с играчите.

Бруталното ръкостискане на Холанд

И когато играчите се върнаха от тунела, за да вдигнат трофея, те бяха аплодирани на терена от членове на персонала с фланелки на Сити. Всеки играч отдели време да благодари на мъжете и жените, които ги подкрепяха през целия сезон.

И всички, с изключение на Джак Грийлиш, който беше малко развълнуван от цялата работа, бяха много спокойни и нежно се ръкуваха с всички. Това е, което бихме очаквали от играчи, които са спечелили толкова много титли през годините. Но не и от Холанд, който беше на път да вдигне първия си трофей от Висшата лига.

С широка усмивка на лицето, норвежкият национал беше видян да пляска ръце и да прегръща персонала, възхитен от спечеления трофей. Но когато той дава се ръкува с една от дамите, тя реагира, като издува бузи заради силата на жеста.

По време на партито за титлата пък Холанд отново привлече вниманието. 22-годишният нападател носеше сатенена светлосиня пижама с инициалите си. По-рано пък фенове на Манчестър Юнайтед поискаха наказание за Холанд заради нецензурни думи пред камера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички