Шеф в Брайтън смята, че ще е правилно Ливърпул да получи титлата


Шеф в Брайтън смята, че ще е правилно Ливърпул да получи титлата
Снимка: Getty Images/Guliver

1672 0

Главният изпълнителен директор на Брайтън Пол Барбър смята, че ще бъде изключително нечестно, ако лидерът във временното класиране във Висшата лига Ливърпул не бъде признат за шампион на Англия за сезон 2019/20. Срещите от елита на Англия са отложени до 4-ти април заради пандемията от коронавирус, като продължават да се покачват съмненията, че сезонът няма да бъде доигран.

Барбър говори пред ‘BBC’ и сподели, че ако временното класиране бъде взето за крайно, ще бъде нечестно, като се надява сезона да приключи. „Всеки шампионат започва с очакванията да бъдат изиграни всички 38 срещи. Така е във Висшата лига и се надявам да имаме възможността да направим това. Нашата цел е да бъдат изиграни всички мачове, но е доста трудно да си представим, че отново ще има футбол след две или три седмици, като се има предвид в каква ситуация се намираме.“

„Ако кампанията бъде анулирана, ще бъде изключително нечестно титлата да не бъде присъдена на Ливърпул. Всички оценяваме какъв фантастичен сезон правят те. Също така ще бъде несправедливо някои отбори да изпаднат, след като остават да се изиграят 9-10 мача до края“, каза Пол Барбър. А ето кога ще бъде решена съдбата на сезона в Англия.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички