Сезонът във Висшата лига ще бъде решен на среща в четвъртък


Сезонът във Висшата лига ще бъде решен на среща в четвъртък
Снимка: Getty Images/Guliver

20407 0

Представители на отборите от Висшата лига ще се срещнат в четвъртък, за да обсъдят вариантите за приключването на сезона в Англия. Според „Скай спортс“ в сряда е предвидена среща на футболната лига, а в четвъртък водещите отбори на Албиона ще се срещнат отделно.

Вчера бе оповестено, че Висшата лига, всички останали професионални лиги и Женската Суперлига ще бъдат временно прекъснати до 4-ти април заради пандемията от коронавирус по света. Има различни мнения по темата, кога ще бъде подновен шампионата на Англия, като някои от отборите се надяват кампанията да приключи нормално, като срещите бъдат подновени в началото на април. Други обаче са далеч по-скептични и смятат, че няма да има елитен футбол в Англия до началото на следващия сезон през месец август.

Според „Daily Telegraph” съществува вариант Ливърпул да получат титлата, въпреки че все още мърсисайдци не са станали шампиони математически. Има вариант и първите два тима от Чемпиъншип Уест Бромич Албиън и Лийдс Юнайтед да получат промоция, като шампионатът стане с 22 тима, а през следващия сезон изпадащите да са 5 и по този начин бройката да бъде смъкната обратно на 20. А ето как Уотфорд "изигра" мача си с Лестър от този кръг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички