Шеф от Лига 1 дава акъли на Юрген Клоп: Ливърпул сгреши с Дарвин Нунес, трябваше да вземе...


Шеф от Лига 1 дава акъли на Юрген Клоп: Ливърпул сгреши с Дарвин Нунес, трябваше да вземе...
Снимка: Getty Images

2232 0

Определено проблемите на Ливърпул от началото на сезона продължават. "Мърсисайдци" не радват своите фенове с най-добрите резултати, а сега пък президентът на отбора от третото ниво на английския футбол - Питърбро Юнайтед, Дарън Макартър реши да нападне клуба от "Анфийлд" за решението му да привлече уругвайската звезда Дарвин Нунес и заяви кой футболист трябваше да купи тимът.

"Според мен Ливърпул сгреши с Дарвин Нунес, трябваше да привлече Айвън Тони от Брентфорд. Да, Нунес може и да впечатли с изявите си, но няма никакъв опит във Висшата лига. Погледнете Тони - хем щеше да им излезе по-евтино, хем щеше вече да е с поне 5 гола за тима", категоричен бе босът на третодивизионния тим пред "Hard Truth Podcast".

Е, ако на Юрген Клоп му се налагаше да слуша президенти на третовдивизионни отбори надали щеше да бъде смятан за един от най-големите специалисти на своето поколение. Мнозина нарекоха Макартър безумец за начина, по който си позволява да съветва какво да прави тим от ранга на Ливърпул.

Сега обаче Клоп и компания нямат време да умуват относно коментари направени от шеф в третодивизионен тим. Пред тях стои предизвикателството наречено Уулвърхямптън, а мърсисайдци задължително ще търсят трите точки срещу амбициозните "вълци".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тиаго е подновил тренировки с отбора на Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички